JUTRO V TABORU
CERKEV SV. JURIJA
TABOR S PTIČJE PERSPEKTIVE - P. STROUHAL
VZPETINE NAD TABOROM - U. LEDINEK
SONCE ZLATI SPODNJO KAPLO
POGLED IZ OJSTRIŠKE VASI
STRAŽARJI KRVAVICE IN ČEMŠENIŠKE PLANINE
TRAVNIKI OJSTRIŠKE VASI
OBČINA TABOR
.. prav lepa je šentjurska fara, še lepši je šentjurski zvon ..

Zdravje in lepota

23. november 2023
Saša Zidanšek Obreza
VABILO NA KRVODAJALSKO AKCIJO NA VRANSKO

Krvodajalska akcija bo v četrtek, 30. novembra, od 7. do 10. ure, v Kulturnem domu Vransko.

08. maj 2023
Saša Zidanšek Obreza
KOLESARIMO V SLUŽBO

Čas je za spremembo potovalnih navad!

Izziv traja en mesec, polni zagona smo v službo že odkolesarili danes, 8. maja. Tekom izziva boste prejemali številne koristne nasvete, ob izpolnjevanju tedenskih izzivov pa se boste tudi uvrstili v žreb za tedenske in glavne nagrade! S sodelovanjem boste postali del družbeno odgovornega gibanja za boljše zdravje ter prispevali k ohranjanju okolja za prihodnje generacije.

Ali ste vedeli, da Slovenci za vzdrževanje avtomobila porabimo kar 17 % celotnega prihodka?

08. maj 2023
Saša Zidanšek Obreza
VPELJIMO 30 MINUT HOJE VSAJ PET DNI V TEDNU

Na Območni enoti Nacionalnega inštituta Celje pozivajo k vpeljevanju zmerno intenzivne hoje v vsakdanjik. Več v prilogi. 

14. april 2023
Ana
SKUPAJ NA POTI ZA ZDRAVJE VSEH

Spoštovani,

 

ob svetovnem dnevu zdravja in 75-letnici ustanovitve Svetovne zdravstvene organizacije objavljamo prispevek, ki ga je pripravila prim. Nuša Konec Juričič.

 

29. marec 2023
Saša Zidanšek Obreza
7. APRIL - SVETOVNI DAN ZDRAVJA

Bliža se 7. april 2023, ko bomo obeleževali Svetovni dan zdravja. Tudi letos se z Društvom šola zdravja pridružujemo ozaveščanju o pomembnosti zdravja za vse, v našem primeru še posebej - krepitve zdravja in dobrega počutja z gibanjem.  

Za ta namen smo pripravili nekaj novic, med drugim: vabilo na brezplačne vadbe Šole zdravja ob Svetovnem dnevu zdravja, izsledke naše ankete, ki smo jo opravili med našimi člani ter novico o sodelovanju z Mednarodnim združenjem za šport in kulturo. 

Ana Pirih, Šola zdravja

24. marec 2023
Saša Zidanšek Obreza
VABILO NA PREDAVANJE O OZAVEŠČANJU O RAKU DOJK

Društvo upokojencev Tabor vljudno vabi na predavanje Darje Rojec iz združenja EUROPA DONNA  o boju z najpogostejšo obliko raka, ki prizadene  ženske in o tem, kako se spopasti z boleznijo.

Predavanje bo v četrtek, 30. marca 2023, ob 17. uri, v sejni sobi Občine Tabor.

Vstopnine ni.

 

 

21. december 2022
Saša Zidanšek Obreza
CEPLJENJE PROTI GRIPI IN PROTI COVID-19

Cepljenje proti COVID-19 bo potekalo v petek, 30. 12. 2022, od 9. do 10. ure. Cepili bomo s cepivom Comirnaty Original/Omicron BA.4.5. Cepivo je indicirano za cepljenje oseb, starih 12 let ali več, ki so bile pred tem cepljene vsaj z osnovno shemo cepljenja. Priporočeni presledek med osnovnim cepljenjem in cepljenjem s Comirnaty Original/Omicron BA.4.5 (15/15 mcg) je vsaj 3 mesece.

22. februar 2022
Saša Zidanšek Obreza
CEPLJENJE ZA NENAROČENE PROTI COVID-19 V ČETRTEK, 24.02.2022

Cepljenje proti COVID-19 bo potekalo v ČETRTEK, dne 24. 2. 2022, od 10. do 13.00 ure. Lokacija cepljenja je prizidek ZD ŽALEC (prostori Centra za krepitev zdravja).

Na cepljenje lahko pridete brez predhodnega naročanja. Cepili bomo s cepivom PFIZER-BioNTech. Udeležite se lahko vsi od vključno 18. leta dalje (mladostniki stari 12-18 let, morajo biti v spremstvu staršev),  ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…). S seboj morate imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Cepilni center Žalec

 

10. februar 2022
Saša Zidanšek Obreza
CEPLJENJE PROTI COVIDU-19

Cepljenje proti COVID bo potekalo v ČETRTEK, dne  10.2.2022, od 10. do 13. ure. Lokacija cepljenja je prizidek ZD ŽALEC (prostori Centra za krepitev zdravja). Na cepljenje lahko pridete brez predhodnega naročanja. Cepili bomo s cepivom PFIZER-BioNTech.

Udeležite se lahko vsi od vključno 18. leta dalje (mladostniki stari 12-18 let, morajo biti v spremstvu staršev), ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…).

S seboj morate imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Cepilni center Žalec

02. februar 2022
Saša Zidanšek Obreza
CEPLJENJE PROTI COVID-19

Cepljenje proti COVIDu bo potekalo v ČETRTEK, 3.2.2022, od 10. do 13. ure. Lokacija cepljenja je prizidek ZD ŽALEC (prostori Centra za krepitev zdravja).

Na cepljenje lahko pridete brez predhodnega naročanja. Cepili bomo s cepivom PFIZER-BioNTech. Udeležite se ga  lahko vsi od vključno 18. leta dalje (mladostniki stari 12-18 let, morajo biti v spremstvu staršev), ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…).

S seboj morate imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

 

Cepilni center Žalec

Strani

Vmesnik
Prilagodite vmesnik, da bo lažja uporaba za različne pogoje.
To upodablja dokument v visokokontrastnem načinu.
S tem se dokument prikaže kot bel na črnem
To lahko pomaga tistim, ki imajo težave pri obdelavi hitrih premikov zaslona.
To naloži pisavo, ki je lažja za branje za osebe z disleksijo.